Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Over porseleinplaats

Porseleinplaats Unieke Kans

Voor het eerst sinds 1963 is een omvangrijk deel van de porselein- en aardewerkcollectie van de Zeeuwse verzamelaar Willem Bal (1880-1962) in het Zeeuws Museum te zien. Speciaal voor de tentoonstelling is de website www.porseleinplaats.nl ontwikkeld. Dit is de plek waar werkelijk alle stukken uit de collectie Bal worden ontsloten. U kunt hier op speelse wijze achtergrond informatie over de objecten vinden en genieten van de prachtige foto's. Vergeet bij dit laatste vooral niet gebruik te maken van de pijltjestoetsen op uw toetsenbord.

We bieden u hier ook ruimte om over uw eigen collectie te vertellen. Maak een account aan en vertel over uw porselein. U kunt het zelfs te koop aanbieden!

Op dit moment werken wij aan een module waarmee u informatie en leuke weetjes over onze collectie of die van anderen kunt toevoegen en u bijvoorbeeld vragen kunt stellen. De module zal vanaf eind september worden toegevoegd aan de site. Met deze module kunt u straks ook heel gemakkelijk  in het museum meer informatie vinden over het prachtige porselein wat daar te zien is en daarbij vertellen wat u ervaart.